Youthiful

You're Youthiful

You’re Youthiful

Youthiful! De naam bevat ‘(B)eauty’ – ‘YOU’ & ‘Youth’.  Schoonheid waarbij jij, de klant, centraal staat.  We willen allemaal graag eeuwig jong blijven.  Bij Youthiful helpen wij u niet enkel om er goed uit te zien, maar ook om uzelf opgewekt en jong te voelen, ongeacht uw leeftijd.

Kiest u voor Youthiful, dan  kiest u voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en geniet u van een professionele en persoonlijke service.  Dit alles in een modern en luxueus kader. 

Steffi Nuyts, oprichtster van Youthiful is reeds van jonge leeftijd gebeten door de ‘schoonheid’. Haar slapende Papa voorzien van een dikke laag make-up, was op haar achtste wellicht het eerste speelse signaal van wat uiteindelijk Youthiful zou worden.

Vele jaren zou ze vooral veel lezen en zelf ervaren wat er mogelijk en onmogelijk is in de beauty branche.  Maar op een gegeven moment begon het toch echt te kriebelen om zelf ook professioneel actief te worden in de beauty sector.  Een doorgedreven opleiding tot schoonheidsspecialiste bij de Beauty & Lifestyle Academy van Lesly-Ann Poppe was een eerste stap die met onderscheiding werd gezet.  Dadelijk werd dit gecombineerd met een job als schoonheidsspecialiste bij een bekend internationaal cosmetica bedrijf.  Nadien werden andere opleidingen aangesneden: van ‘gellak’ over ‘lashlift’ en ‘fillers zonder naald’ tot ‘Make-up Artist’. En toch bleef het nog steeds kriebelen.  Een verhuis naar een prachtige villa in de groene rust van  ‘s Gravenwezel (Schilde) – voorzien van een upscale praktijkruimte – was de laatste push die noodzakelijk was om Youthiful te starten.

Steffi kijkt er dan ook heel hard naar uit u te mogen verwelkomen bij Youthiful.